Pusryčių sumuštiniai su burata ir pomidorais – šie lengvi, bet gurmaniški sumuštiniai gali būti puikus pasirinkimas tiek greitiems pusryčiams, tiek užkandžiui ar net išskirtinei vakarienei. Traškios duonos, kreminio sūrio ir aromatingo kumpio derinys sukuria subalansuotą skonį, kuris papildo vienas kitą.
Pusryčių sumuštiniai su burata ir pomidorais: receptas
Šis receptas lengvai paruošiamas, tačiau neabejotinai suteiks gurmaniškų potyrių.
Ingredientai:
- 3 riekelės duonos skrudinimui
- 1 valg. š. tepamo varškės sūrio
- 3 juostelės Serano kumpio
- 150 g buratos sūrio
- 3 arb. š. pesto padažo
- Šiek tiek Viduržemio jūros prieskonių mišinio
- Kelių pomidorų
- Šiek tiek balzaminio acto
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Duoną paskrudinti arba šiek tiek apkepinti keptuvėje su sviestu.
2. Ant paskrudintų duonos riekelių tepti varškės sūrį, išdėlioti Serano kumpį.
3. Buratos sūrį suplėšyti ir išdėlioti ant kumpio.
4. Kiekvieną riekę apšlakstyti pesto padažu.
5. Mažus pomidoriukus perpjauti per pusę ir išdėti ant sumuštinių.
6. Galiausiai pabarstyti prieskoniais ir apšlakstyti balzaminiu actu.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.