Now Reading
Rabarbarų kompotas

Rabarbarų kompotas

Rabarbarų kompotas

Jums reikės:

Citrinos ir laimo pagal skonį
150 g rabarbarų
2 šaukštų cukraus
200 g vandens
Trupučio vyno

Kaip gaminti:

Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais (maždaug centimetro ilgio). Tada užplikykite juos verdančiu vandeniu, ir, palaikę 5 min, nukoškite. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą, įspauskite laimo ir citrinos sulčių, taip pat galite įmesti apelsino žievelių. Į verdantį sirupą sudėkite nuplikytus rabarbarus, supilkite vyną ir ataušinkite. Gerkite šiltą arba atvėsintą su daug ledukų.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top