2024-01-31
Ingredientai:
pomidoras, 2 vnt
kefyras, 300 g
svogūnu laiškai
krapai
bulvės, 3 vnt
Kaip gaminti:
Pomidorus nuplykiti karštu vandeniu, nulupti odelę, sutarkuoti su tarka ir pertrinti per sietelį. Supilti kefyrą ir gerai išmaišyti. Sudėti supjaustytus svogūnų laiškus, žiupsnelį druskos.
Masę įdėti į šaldytuvą, kol verda bulvės. Bulvėms išvirus šaltibarščius papuošti krapų šakele.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!