Ingredientai:
Kakava, 3 šaukštai
Grietinėlė, 2 šaukštai
Cukrus, 60 g
Pienas, 125 g
Džiūvėsėliai, 125 g
Sviestas, 50 g
Kiaušiniai, 2 vienetai
Konjakas, 1 šaukštas
Migdolai, smulkinti, 2 šaukštai
Soda, 0.5 šaukštelio
Kvietiniai miltai, 60 g
Kaip gaminti:
Kakava sumaišoma su tarkuotais džiūvėsėliais, į juos įpilama pieno arba grietinėlės, ir viskas 10 min. palaikoma, kad sumirktų džiūvėsėliai. Sviestas sumaišomas su cukrumi ir gerai išsukamas, į jį suleidžiami tryniai, supilami miltai bei soda, po to tarkuoti džiūvėsėliai, migdolai ir konjakas. Atskirai su cukrumi išplakami baltymai. Jie taip pat sukrečiami į tešlą. Paruošta tešla sudedama į pudingo formą. Verdama garo vonioje valandą. Pudingas paduodamas karštas, su vaniliniu padažu.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!