Now Reading
Stepių šašlykas (čabanų kebabas)

Stepių šašlykas (čabanų kebabas)

Stepių šašlykas (čabanų kebabas)

Ingredientai:

1 kg avienos
1 valg. š. krapų, žalumynų ar kalendros
3—4 svogūnai
malti pipirai
4—5 skiltelės česnako
druska
1 valg. š. petražolių
mėtų lapeliai

Gaminimas:

avienos minkštimą supjaustyti 7—10 cm ilgio gabalais ir truputį pamušti. Pagaminti įdarą: sumaišyti susmulkintus svogūnus, česnaką, petražoles, krapus, mėtų lapelius, maltus pipirus ir druską.

Ant kiekvieno mėsos griežinėlio uždėti truputį įdaro ir suvynioti mėsą kaip vyniotinį. Galima mėsą 4—5 valandas palaikyti šaltoje vietoje, bet galima gaminti ir iš karto. Ant vieno iešmo mauti po 3 mėsos gabalėlius ir kepti virš įkaitusių anglių.

Jau paruoštus čabanų kebabus galima apšlakstyti actu.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt