Ingredientai:
1 kg avienos
1 valg. š. krapų, žalumynų ar kalendros
3—4 svogūnai
malti pipirai
4—5 skiltelės česnako
druska
1 valg. š. petražolių
mėtų lapeliai
Gaminimas:
avienos minkštimą supjaustyti 7—10 cm ilgio gabalais ir truputį pamušti. Pagaminti įdarą: sumaišyti susmulkintus svogūnus, česnaką, petražoles, krapus, mėtų lapelius, maltus pipirus ir druską.
Ant kiekvieno mėsos griežinėlio uždėti truputį įdaro ir suvynioti mėsą kaip vyniotinį. Galima mėsą 4—5 valandas palaikyti šaltoje vietoje, bet galima gaminti ir iš karto. Ant vieno iešmo mauti po 3 mėsos gabalėlius ir kepti virš įkaitusių anglių.
Jau paruoštus čabanų kebabus galima apšlakstyti actu.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!