Ingredientai:
150 g. fermentinio sūrio
90 g. kvietinių miltų
2 kiaušiniai
1 stiklinė pienas
80 g. sviesto
Šiek tiek maltų džiūvėsėlių
Aliejaus virimui
Gaminimas:
Į ištirpintą sviestą suberkite miltus, supilkite pieną ir išmaišę gausite tirštą padažą. Į jį įmuškite kiaušinių trynius ir sudėkite sutarkuotą sūrį. Iš gautos masės suformuokite slyvos didumo rutulėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje (fritiūrinėje), kol apskrus.
Nurodytą ingredientų kiekį galit padidint pagal poreikius. Tai puikus užkandis ant svečių stalo.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!