Now Reading
Sūrio sriuba

Sūrio sriuba

Sūrio sriuba

Ingredientai:

mėsos sultinys – 1 l,
balta duona – 6 riekės,
sviestas – 2 šauktai,
smulkiai pjaustytos petražolės -2 šaukštai,
sūris – 200 g,
smulkiai pjasutyti svogūnų laiškai – 4 šaukštai,
druska, juodieji pipirai – žiupsnelis,
tarkuotas muskatas – žiupsnelis.

Kaip gaminti:

Duonos riekeles supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite su sviestu, kol paskrus. Suberkite supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepkite, kol pasklis petražolių aromatas.

Sultinį užvirinkite, sūrį supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberkite į karštą sultinį.

Palaukite, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakite iki kremo tirštumo.

See Also
Prašmatnūs viengungio pietūs

Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberkite į lėkštes ir ant jų įpilkite karštos sriubos ir iš karto patiekite.

Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top