Suši vaflis su lašiša ir avokadais – tai unikalus patiekalas sujungia ryžių vaflius su švelnia lašiša ir kremišku avokadu, sukuriant gardų skonių bei tekstūrų derinį. Aštrus srirachos padažas suteikia pikantiškumo, o majonezas prideda švelnumo ir balanso. Pabarstytos sezamų sėklos užbaigia patiekalą subtiliu riešutiniu prieskoniu. Tai modernus, vizualiai patrauklus užkandis ar lengvas pagrindinis patiekalas, puikiai tinkantis mėgstantiems kūrybingus ir estetiškus patiekalus.
Suši vaflis su lašiša ir avokadais: receptas
Ingredientai:
- 160 g suši ryžių
- 420 ml vandens
- 1 avokadas
- 180 g šaltai rūkytos lašišos (tinka ir sūdyta)
- Šiek tiek sezamų sėklų
- Srirachos pagal skonį
- Šiek tiek majonezo
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Pasiruošti visus gamybai naudojamus ingredientus.

2. Ryžius išvirti pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės.

3. Įkaitinti belgiškų vaflių keptuvę ir dėti po kelis šaukštus virtų ryžių. Kepti kol vaflis laikys formą (neperkepti, ryžiai taps kieti).

4. Kol vafliai kepa lašišą supjaustyti gabaliukais.

5. Avokadą supjaustyti panašaus dydžio gabaliukais kaip ir lašiša.

6. Iškepusius ryžių vaflius perkelti į lėkštę.

7. Išdėlioti lašišos gabalėlius.

8. Tuomet išdėlioti avokadą.

9. Vaflį apšlakstyti srirachos padažu ir majonezu.

10. Galiausiai apibarstyti sezamų sėklomis.

Nuotraukos: Valerija Bieliakė