0.6 C
Vilnius
Ketvirtadienis, 23 sausio, 2025

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Ingridientai:

Ryšelis įvairių salotų lapų
didelė kriaušė
200 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
200 g žaliųjų ir mėlynųjų vynuogių
50 g graikinių riešutų

Padažui:

Alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, šviežių prieskonių.

Kaip gaminti:

Salotų lapus suplėšyti, sudėti kubeliais supjaustytą kriaušę ir sūrį, vynuogių puseles, graikinius riešutus. Apšlakstyti padažu ir išmaišyti.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: