Now Reading
„Tobula žuvis“

„Tobula žuvis“

„Tobula žuvis“

Ingredientai:

žuvis pagal skonį,
žuvies prieskoniai,
krakmolas
medus – 2-3 šaukštai,
1 citrina
česnaka – 2 skiltelės,
ryžiai.

Kaip gaminti:

Žuvį ištrinkite prieskoniais ir palikite valandai. Prieš kepant išvoliokite žuvį krakmole. Padažui išspauskite citriną, įdėkite medaus ir susmulkintas česnako skilteles, išmaišykite. Užpilkite truputį karšto vandens, kad medus ištirptų. Kai žuvis iškeps, ant jos keptuvėje supilkite padažą ir dar kelias minutes pakepkite ant silpnos ugnies. Garnyrui geriausiai tinka ryžiai.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt