Now Reading
Tortilijų traškučiai

Tortilijų traškučiai

Tortilijų traškučiai

Ingredientai:

tortilijos lakštai – 1 pakelis,
česnakas – 2 skiltelės,
alyvuogės – keturios,
tarkuotas kietas sūris – sauja,
įvairios prieskoninės žolelės,
alyvuogių aliejus – šlakelis,
druska.

Kaip gaminti:

Kiekvieną tortilijos lakštą supjaustykite į 8 trikampėlius.

Į aliejų įberkite druskos, žolelių ir įspauskite česnako.

Riekelėmis supjaustykite alyvuoges.

Tortilijos trikampėlį patepkite aliejumi su priedais, uždėkite po riekelę alyvuogės ir pabarstykite sūriu.

Sudėkite traškučius į kepimo skardą ir kepkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje keletą minučių. Kuomet sūris išsilydys ir traškučiai šiek tiek parusvės – ištraukite skardą lauk.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt