Traškūs vištienos grynuoliai kaip greito maisto restorane – šie traškūs vištienos kotletukai yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Paruošti naudojant karšto oro gruzdintuvę, jie tampa lengvi ir traškūs, tačiau vis tiek sultingi viduje. Tai puikus patiekalas, kuris patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems, ir nereikalauja daug laiko.
Traškūs vištienos grynuoliai kaip greito maisto restorane: receptas
Šie kotletukai puikiai tiks tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiek kaip užkandis, ir juos galėsite lengvai pritaikyti pagal savo skonį!
Ingredientai:
- 400 g vištienos faršo
- Prieskoniai pagal skonį: česnakų miltelius, rūkyta paprika, čili dribsniai, šiek tiek druskos
- 1 kiaušinis
- 3-4 saujos panko džiūvėsėlių
- Purškiamo aliejus/sviestas
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Faršą sudėti į dubenį ir prie jo įmušti kiaušinį.
2. Suberti naudojamus prieskonius ir gerai išmaišyti.
3. Rankas sudrėkinti vandeniu ar aliejumi ir suformuoti norimo dydžio kotletukus.
4. Džiūvėsėlius suberti į platesnę lėkštę ir pagardinti truputėliu prieskonių.
5. Suformuotus kotletukus apvolioti džiūvėsėliuose. Sudėti į lėkštę.
6. Kotletukus apipurkšti aliejumi ir sudėti į karšto oro gruzdintuvę.
7. Kepti 200 C temperatūroje apie 25 min.
8. Patiekti su mėgstamais padažais ir kitais priedais.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.