Now Reading
Makaronai su pievagrybiais

Makaronai su pievagrybiais

Makaronai su pievagrybiais

Gintarės receptas

Reikės:

1 svogūno,
50 g sviesto,
300 g pievagrybių,
400 g makaronų,
1 šaukštas sojos padažo,
200 g kiaulienos faršo,
1 šaukštas aitriosios paprikos padažo,
1 kiaušinis,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštelis ‘’Vegetos’’,
pagal skonį pipirų, druskos.

Kaip gaminti:

Susmulkintą svogūną pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelėmis, sumesti į svogūnų masę ir dar truputį pakepinti. Užpilti sojos padažo, sukrėsti faršą ir uždengus 5-7 min. troškinti. Įberti prieskonių, įdėti aitriosios paprikos padažo. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebus nuvarvinti. Kiaušinį išplakti su miltais. Į karščiui atsparų indą dėti makaronus, mėsos ir pievagrybių masę. Užpylus kiaušinio plakiniu, kepti 20 minučių 200C karštumo orkaitėje. 

Labai skanu ir paprasta pasigaminti 🙂

See Also
Vištienos salotos su vynuogėmis

Receptą atsiuntė Gintarė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt