2024-01-13
Ingredientai:
2 stambesnės silkės
0,5 l raugintų kopūstų
3 v. š. aliejaus
1 nemažas svogūnas
silkių prieskoniai
Gaminimas:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min.
Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!