Ingredientai tešlai:
kiaušinios,
varškė – 200 g,
miltai – 1 stiklinė,
kepimo milteliai – 1 šaukštelis,
druska.
Ingredientai įdarui:
svogūnas,
vidutinio dydžio morka,
sviestas – 10 g,
druska,
pipirai,
aliejus (kepimui).
Kaip gaminti:
Varškę pertrinkite. Į ją įdėkite kiaušinį, druskos, suberkite kepimo miltelius, miltus ir viską gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite apskritimus.
Įdarui morką sutarkuokite ir įpylus šiek tiek vandens patroškinkite keptuvėje. Supjaustykite svogūną, sudėkite į morkų troškinį ir dar pakaitinkite. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
See Also
Ant tešlos apskritimų dėkite paruoštą įdarą, tuomet sulenkite pusiau ir kampus suspauskite. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje.