Ingredientai tešlai:
kiaušinios,
varškė – 200 g,
miltai – 1 stiklinė,
kepimo milteliai – 1 šaukštelis,
druska.
Ingredientai įdarui:
svogūnas,
vidutinio dydžio morka,
sviestas – 10 g,
druska,
pipirai,
aliejus (kepimui).
Kaip gaminti:
Varškę pertrinkite. Į ją įdėkite kiaušinį, druskos, suberkite kepimo miltelius, miltus ir viską gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite apskritimus.
Įdarui morką sutarkuokite ir įpylus šiek tiek vandens patroškinkite keptuvėje. Supjaustykite svogūną, sudėkite į morkų troškinį ir dar pakaitinkite. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Ant tešlos apskritimų dėkite paruoštą įdarą, tuomet sulenkite pusiau ir kampus suspauskite. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!