Jums reikės:
150 gr. margarino kepiniams
360 gr. varškės
230 g miltų
5 – 6 obuoliai
2 kiaušiniai
100-150 gr. cukraus
cinamono pagal skonį
Kaip gaminti:
Atšildykite margariną ir išsukite jį kartu su varške. Tuomet suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį dešimčiai minučių. Ištraukę tešlą iškočiokite ir supjaustykite rombais.
Nulupkite obuolius ir supjaustykite skiltelėmis. Dėkite po gabalėlį obuolio ant tešlos nuo vieno tešlos kampo iki kito. Tuomet tuščius tešlos kampus užlenkite, kad jie apgaubtų obuolius. Galiausiai išplakite šakute kiaušinius ir jais ištepkite sausainius. Apibastykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!