Now Reading
Varškės sausainiai su obuoliais

Varškės sausainiai su obuoliais

Varškės sausainiai su obuoliais
Jums reikės:

150 gr. margarino kepiniams

360 gr. varškės
230 g miltų
5 – 6 obuoliai
2 kiaušiniai
100-150 gr. cukraus
cinamono pagal skonį

Kaip gaminti:

See Also
Manų apkepas su vyšniomis

Atšildykite margariną ir išsukite jį kartu su varške. Tuomet suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį dešimčiai minučių. Ištraukę tešlą iškočiokite ir supjaustykite rombais.

Nulupkite obuolius ir supjaustykite skiltelėmis. Dėkite po gabalėlį obuolio ant tešlos nuo vieno tešlos kampo iki kito. Tuomet tuščius tešlos kampus užlenkite, kad jie apgaubtų obuolius. Galiausiai išplakite šakute kiaušinius ir jais ištepkite sausainius. Apibastykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
 

Skanaus!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top