Now Reading
Viščiukas su citrina

Viščiukas su citrina

Viščiukas su citrina

Ingredientai:

1 kg vištienos (pjaustytos)
1 kubelis vištienos sultinio
30 ml citrinos sulčių
5 v. š. alyvuogiu aliejaus
2 v. š. pjaustyto rozmarino
druskos, pipirų
1 citrina

Gaminimas:

Citrinos sultis sumaišyti su aliejumi, rozmarinu, druska, pipirais, ir užpilti ant vištienos. 4 valandas laikyti šaldytuve, kelis kartus apversti, kad įsigertu. Likusį alieju pakaitinti didelėje keptuvėje ir vištieną apkepti iš abiejų pusių. Paskui ištirpinti 200 ml vandenyje vištienos sultinį ir supilti ant vištienos. Kepti 25 min. orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt