Ingredientai:
šaldytų daržovių mišinys – 500 g,
jautiena – 500 g,
jautienos kaulas,
svogūnas,
karis – 1 šaukštelis,
petražolės – ryšelis,
salierai ir čiobreliai,
lauro lapelis,
svogūnų laiškai – ryšelis,
bulvės – 700 g,
druska,
malti pipirai,
sviestas – 2 šaukštai.
Kaip gaminti:
Mėsą supjaustyti gabaliukais, į puodą įpilti 1 l vandens, įdėti kaulą ir virti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Petražoles, salierus bei čiobrelius nuplauti ir surišti. Visus prieskonius sudėti i sriubą ir virti ant mažos ugnies. Bulves supjaustyti kubeliais ir suberti į puodą likus 20 minučių iki virimo pabaigos. Po 10 minučių suberti daržoves. Sriubą pagardinti druska ir pipirais. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti ir kartu su kariu bei sviestu sudėti į sriubą. Išmaišyti ir supilti į lėkštes.