Now Reading
Vokiška bulvienė

Vokiška bulvienė

Vokiška bulvienė

Ingredientai:

Kiaulienos kauliukai,
pieniškos dešrelės – 2-3 vnt.,
bulvės – 4 vnt.,
morkis – 2 vnt.,
svogūnas,
salierų kotai – 3 vnt.,
kmynai – 1 šaukštas, 
druska, kvapieji pipirai,
grietinė.

Kaip gaminti: 

Į porą litrų vandens sudėkite kiaulienos kauliukus, užvirinkite, nugraibykite putas. Bulves ir svogūną supjaustykite į keturias dalis, morkas ir salierų kotus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į sultinį. Pasūdykite, įmeskite keletą kvapiųjų pipirų. Virkite tol, kol suminkštės daržovės. Tuomet kauliukus išimkite. Daržoves sultinyje sutrinkite. Pieniškas dešreles supjaustykite griežinėliais, sudėkite į sriubą ir dar pavirinkite apie 3 min. Pagardinkite grietine ir patiekite.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt