Ingredientai:
žuvis – 2 kg,
sausas baltasis vynas – 2 stiklinės,
miltai – 1 šaukštas,
sviestas – 1,5 šaukšto,
mėsos sultinys,
citrina,
lauro lapai,
druska.
Kaip gaminti:
Žuvį supjaustykite gabaliukais. Pasūdykite ir palaikykite apie 30 minučių. Svieste pakepinkite miltus ir supilkite į puodą. Taip pat į puodą įpilkite mėsos sultinį (iš dviejų kubelių), įdėkite citrinos griežinėlius (be sėklų ir žievelės), lauro lapus bei supilkite vyną. Sudėkite ungurio gabalėlius, išmaišykite ir virkite. Prie žuvies tinka ir padažas su pievagrybiais.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!