Now Reading
Vyne virtas ungurys

Vyne virtas ungurys

Vyne virtas ungurys

Ingredientai:

žuvis – 2 kg,
sausas baltasis vynas – 2 stiklinės,
miltai – 1 šaukštas,
sviestas – 1,5 šaukšto,
mėsos sultinys,
citrina,
lauro lapai,
druska.

Kaip gaminti:

Žuvį supjaustykite gabaliukais. Pasūdykite ir palaikykite apie 30 minučių. Svieste pakepinkite miltus ir supilkite į puodą. Taip pat į puodą įpilkite mėsos sultinį (iš dviejų kubelių), įdėkite citrinos griežinėlius (be sėklų ir žievelės), lauro lapus bei supilkite vyną. Sudėkite ungurio gabalėlius, išmaišykite ir virkite. Prie žuvies tinka ir padažas su pievagrybiais.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt