Marinuota lašišos filė orkaitėje – tai subalansuotas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas, tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingai vakarienei. Orkaitėje kepta žuvis išlaiko savo minkštumą ir sultingumą.
Marinuota lašišos filė orkaitėje: receptas
Tai lengvas ir sveikas pasirinkimas, kuriame dera visavertė mityba ir puikus skonis.
Ingredientai:
- 500 g lašišos filė
- 1 valg. š. prieskonių žuviai
- 200 g “Fusilli” makaronų
- Druskos pagal skonį
Salotoms: - 1 saldžioji paprika
- 2 pomidorai
- 2 agurkai
- 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
- 2 arb. š. prieskonių salotoms
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Lašišos filė apibarstyti žuvies prieskoniais. Gerai įtrinti ir palikti kelias valandas arba per naktį marinuotis šaldytuve.
2. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir žuvį kepti apie 30 min.
3. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės.
4. Papriką išvalyti ir sudėti į dubenį.
5. Prie paprikos sudėti pjaustytus pomidorus ir agurkus.
6. Pagardinti aliejumi ir prieskoniais. Išmaišyti.
7. Lėkštėje patiekti keptą žuvį, makaronus ir salotas.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.