2.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Baklažanų užkandėlė

Ingredientai:

baklažanas,
česnakas,
aliejus,
majonezas.

Kaip gaminti?

Supjaustome baklažaną ritinėliais, nulupame česnaką ir smulkiname. Į keptuvę ipilame aliejaus ir kepame baklažanus kol suminkštės Išėmus apibarstome smulkintu česnaku, kiekvieną dalelę užtepame majonezu ir į saldytuvą 30 min. Išimi ir skanaus! Tinka prie mėsos ir su juoda duona.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: