Ingredientai:
bulvės – 500 g
sojų faršas – 1 pak.
miltai – 2 šaukšteliai
kiaušinis – 1
svogūnas
aliejus
druska ir malti juodieji pipirai.
Kaip gaminti?
Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Į tarkius muškite kiaušinį, berkite miltus, gardinkite juodaisias pipirais ir sūdykite. Tuomet įmaišykite paruoštas sojas. Kepkite karštame aliejuje. Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!