Search Results for: "morkos"
Į indą atsparų karščiui dėkite sluoksnį stambiai tarkuotų morkų, ant jų dėkite smulkintų krapų, tada smulkintų svogūnų ir sluoksnį žuvies. Pabarstykite prieskoniais.
Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje.
Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti.
Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles.
Morkas supjaustyti griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustyti. Puode įkaitinti aliejų, sudėti svogūną, morkas sutarkuotą imbierą, kuminus, kalendrą ir troškinti virš mažos ugnies apie 3 minutes. Supilti vandenyje išmaišytą knorr sultinį, sudėti apelsinų žieveles ir virti apie 20 minučių, kol morkos suminkštės.
Jums reikės: 250 gr. spagečių 150 gr. maltos vištienos 1 morkos 5-6 pievagrybių 1 svogūno Grietinės Sojų padažo Pomidorų padažo…
Jums reikės: Morkos:2 vnt. Svogūnai:1 vnt. Sviestas:1,5 šaukšto Pomidorų padažas:3 šaukštai Makaronai:400 g. Kaip gamintis Daržoves supjaustome pailgomis plonomis juostelėmis…
Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Kepti orkaitėje 20-30 min.
Lęšius su bulvėmis supjaustykite kubeliais, suberkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir uždėkite ant ugnies virti. Nepamirškite į vandenį įdėti kubelį sultinio. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytas daržovės: morkas, svogūnus, saliero šaknį, porą. Daržovių smarkiai nesukepinkite. Joms apskrudus, sudėkite į tą pačia keptuvę kubeliais susmulkintus pomidorus ir viską kokias 10 min. troškinkite. Baigiant virti bulvėms ir lęšiams supilkite į puodą daržovių troškinį. Dar šiek tiek pavirkite. Įdėkite savo mėgstamų prieskonių. Jei norite, įpjaustykite kelias dešreles. Pagardinkite grietine.
Skanaus!
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedai griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Bulves su lupenomis virkite apie 15 min. Morkas, porus, paprikas ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Atskirame inde sumaišykite pomidorų padažą, majonezą ir smulkintą česnaką.
Žuvį pabarstykite prieskoniais ir supjaustykite gabalėliais. Apvirtas bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
Ingredientai: • Lazanija, lakštai, 9 vienetai • Kiaulienos faršas, 500 gramų • Morkos, 2 vienetai • Kaliaropės, 1 vienetas •…