Now Reading
Žuvies frikasė

Žuvies frikasė

Žuvies frikasė

Ingredientai:
žuvies filė, 600 g
miltai, 2 šaukštai
sviestas, 3 šaukštai
1 svogūnas
citrinos sultys, pusė stiklinės
1 kiaušinio trynys
baltas vynas, 100 ml
žuvies sultinys,100 ml
druska, pipirai, petražolės, krapai

Kaip gaminti:

Žuvį supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepinkite svieste. Išimkite žuvį į lėkštę.
Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite svieste, kol pagels ir suminkštės. Supilkite vyną, sultinį, citrinos sultis. Kiaušinio trynį lengvai išplaktite su 2 šaukštais vandens. Nuolat maišydami plona srovele supilkite plakinį. Sudėkite žuvį atgal ir patroškinkite 10 min.
Patiekdami pabarstykite žalumynais.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt