Search Results for: ""
Jums reikės:
500 g rūkytos vištienos krūtinėlės
300 g besėklių vynuogių
Saujos pakepintų graikiškų riešutų
Nedidelio pekino kopūsto
Majonezo
Kaip gaminti:
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, vynuoges perpjaukite pusiau. Taip pat supjaustykite pekino kopūstą. Viską sudėkite į didelį dubenį, apiberkite riešutais ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišykite ir galite valgyti.
Skanaus!
Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą.
Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti labia plonus paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm . , esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. rateliu ar peiliu išpjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau grietinę su krapais.
Siūlome namuose pasigaminti tradicinį rytietišką saldumyną – baklava. Riešutai, sluoksniuota tešla ir daug sirupo. Tikrai saldu, tačiau nenusivilsite!
Jums reikės: 3-4 stiklinių miltų 2 kiaušinio trynių 2 šaukštų cukraus 0,5 stiklinės aguonų 3-4 šaukštai tirpinto margarino Kaip gaminti:…
Šį kartą gaminsime paprastesnį variantą su konservuotomis rugštynėmis (žiemą turbūt ir nerastume šviežių). Užvirinkite 2 l vandens, į jį įmeskite 2 kubelius sultinio, sumeskite susmulkintą svogūno galvą.
Kietai išvirkite kiaušinius, juos supjaustykite ir kartu su rugštynėmis suberkite į vandenį tuomet, kai bulvės bus beveik išvirusios. Sriubą pagardinkite grietine.
Jums reikės:
vištienos krūtinėlės,
„Castelo white“ sūris,
šaldyti gruzdinti paruoštos bulvytės,
saulėje džiovinti pomidorai,
salotos,
alyvuogės,
Kotanyi Naujosios virtuvės paukštienos prieskoniai,
Kotanyi Naujosios virtuvės bulvių prieskoniai,
alyvuogių aliejus.
Jums reikės: 250 gr. spagečių 150 gr. maltos vištienos 1 morkos 5-6 pievagrybių 1 svogūno Grietinės Sojų padažo Pomidorų padažo…
2 asmenims: 300 g. bulvių, 1 arbat. š. Kotanyi Naujosios virtuvės bulvių prieskonių, 1 šlakelis baltojo balzamiko acto, 2 valg.…
Bulves sumalkite. Į dubenį su bulvėmis įmaišykite kiaušinius, krakmolą, truputį druskos. Viską išmaišykite. Vieną svogūną susmulkinkite ir kepkite su sviestu. Į keptuvę taip pat įberkite druskos ir duonos trupinius. Pakepus kelias minutes, atvėsinkite. Iš bulvių masės formuokite kukulius, o įdarui naudokite pakepintos duonos ir svogūnų mišinį. Kukulius virkite apie 15 minučių sūdytame vandenyje. Padažui pakepinkite antrąjį svogūną ir kiaulienos šoninę.
Padažui nuplautus bazilikų lapelius susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Sumaišykite su grietine ir pagardinkite druska.